Adsense Almanın Kısa Yolları

Ranger

Forum Üyesi
Katılım
10 Şubat 2021
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Takım
HataySpor


Adsense Almanın Kısa Yolları



Google reklamveren firmalara ve şahıslara kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmak ister. Bu nedenle de reklamların yayınlanacağı siteleri belirli şartlar doğrultusunda seçer. Bu nedenle hemen bugün site açıp Adsense başvurusu yapıp onay almak pek mümkün değildir. Adsense alabilmek için ilk kural sitenizin tamamen legal olması gerekmektedir. İllegal içerik barındıran siteler Adsense’ye kabul edilmez. Buna film siteleri de dâhildir. Başvurunuz sonucunda sitenizin legal olduğuna karar veren Google daha sonra sitenizin içeriğini inceler. Adsense’ye başvurduğunuzda site içeriğinizin dolu olması gerekmektedir. Yani hemen bugün site açıp 3 tane makale ekleyerek Adsense’ye kabul edilmezsiniz. Bu nedenle birçok kişi Adsense onayı alamaz ve alternatif reklam firmalarına yönelir. Ancak o firmaların verdiği ücretler oldukça düşük olduğu için kayda değer bir para kazanımı söz konusu olmaz. O yüzden de web ortamında forumlarda bir sürü Adsense hesabı satılmakta ve ticareti yapılmakta. Kendi emeği ile Adsense alamayan site sahipleri kolay bir şekilde parasını ödeyerek ortalama 100 TL’ye Adsense hesabı satın almaktadır. Ancak bu durum Google tarafından fark edildiğinde hesap bir daha açmamak üzere kapatılır ve ödediğiniz ücret de boşa gitmiş olur. Yani büyük bir risk alırsınız. Peki, 1 hafta içerisinde normal bir şekilde Adsense nasıl alınır? Püf noktaları nelerdir?

Legal içerik olayını benimsediğinizi varsayarak devam ediyorum.

Öncelikle ister ücretsiz olarak isterseniz de domain ve hosting alarak ücretli bir şekilde kendinize WordPress ile bir site açıyorsunuz ve W*rez (kaçak – kırık) olmayan bir tema seçiyorsunuz. İnternet ortamında çok güzel ve kullanışlı ücretsiz WordPress temalar mevcut.
Sitenize İletişim, Telif Hakkı ve Kullanım Sözleşmesi sayfaları ekliyor, içeriklerini dolduruyorsunuz. Telif Hakkı ve Kullanım Sözleşmesi sayfaları için Google üzerinde arama yaparak örnekler bulabilir ve o örnekleri kendinize göre düzenleyebilirsiniz. (Bu sayfaların sitenizde bulunması zorunlu değil ancak emin olun Google gözünde sitenize + değer kazandırıyor. Tecrübe ile sabittir.)
Kendinize bir kategori seçiyorsunuz. Örneğin; Moda, Teknoloji, Mühendislik, Cep Telefonları, Haber, Oyun, Eğitim vb. (Siteniz belirli bir kategoriye yönelik olursa “Yetersiz İçerik” uyarısı alma ihtimaliniz düşer. Bu uyarı Adsense başvurularında en çok karşılaşılan uyarıdır.) Diyelim ki bu kategorilerden Eğitim’i seçtiniz. Kendinize site isminiz ve kategoriniz ile ilgili basit bir logo yapıyorsunuz. Logonuzu ister internet üzerinden isteseniz de AAA Logo Creator, Photoscape gibi programları bilgisayarınıza indirerek yapabilirsiniz.
şimdi sıra geldi sitenizin içeriğini doldurmaya. Sitenize eklemek için Eğitim ile ilgili 7 adet yazı başlığı belirliyorsunuz. Bu başlıklar;
Eğitimin ülke gelişimine katkısı nedir?
Anne ve babaların Eğitimdeki önemi nedir?
Yalnızca okul eğitimi gelecek için yeterli midir?
Eğitim ve sosyallik ilişkisi nasıldır? Nasıl olmalıdır?
Uzmanların Eğitim ile ilgili önerileri nelerdir?
Kitap okumanın eğitime katkıları nelerdir?
İnsanoğlunun eğitimi ne zaman biter?
Olsun diyelim. şimdi sıra geldi bu başlıkları uygun içerikler ile doldurmaya.


Belirlemiş olduğunuz 7 başlıktan herhangi birini seçiyorsunuz ve başlıyorsunuz yazmaya. Tabi gelişigüzel olarak değil. Araştırma yaparak, imla kurallarına uygun ve akıcı bir şekilde. İnternet ortamında her konu ile ilgili bilgi mevcut. Seçtiğiniz başlık ile ilgili Google’da arama yaparak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Diyelim ki “Eğitim ve Sosyallik İlişkisi Nasıldır? Nasıl Olmalıdır?” başlığını seçtiniz. Google üzerinde kısa bir araştırma yaparak konu ile ilgili bilgilere ulaşıyorsunuz. Ortalama 500 – 600 kelimelik bir makale yazıyorsunuz. Bu yazıları tamamen kendiniz yazmanız gerek, asla başka bir siteden kopyalayıp yapıştırmayın yoksa Google bu durumu fark eder ve işiniz zora girer. Makale içerisine 2 resim ekliyorsunuz. Yine aynı şekilde internet üzerinden resimleri buluyor ve bilgisayarınızda ufak tefek birkaç ekleme çıkarma yaparak resimleri birebir kullanmaktan kaçınıyorsunuz. Tamamlamış olduğunuz makaleyi 5 etiket ile sitenize ekliyorsunuz. Bu etiketler tamamen yazı ile ilgili olmalı, alakasız kelimeler içermemeli. Örneğin; #eğitim #eğitim ve sosyallik #sosyalliğin eğitime etkisi #sosyal olmak #eğitim ve sosyal hayat. Makalenizi sitenize eklediğiniz gün için başka bir şey yapmanıza gerek yok, her gün için 1 makale yeterli. Diğer 6 başlık için de ortalama 500 – 600 kelimelik ve 2 resim içeren makaleleriniz vaktiniz olduğunda yazıyorsunuz ve her gün 1 adet olacak şekilde 5 etiket ile sitenize ekliyorsunuz. (Yazılarınız arası boş gün olmamalı, arka arkaya 7 gün boyunca eklemelisiniz.) 1 haftanın sonunda sitenize ortalama 550 kelimelik 7 adet makale eklemiş oluyorsunuz. Üstelik bu makaleleri tamamen kendiniz derleyip kendi cümlelerinizle yazdınız. Bu Google’ın gözünde büyük bir +.
1 hafta geçti ve artık sıra geldi Adsense başvurunuza. İçiniz rahat bir şekilde Adsense’ye başvuruyorsunuz ve çok büyük ihtimal ile onay alıyorsunuz. Adsense hesabınız hayırlı olsun, bol kazançlar. ?
Özetlemek gerekirse: Adsense almak için yukarıda ne yaptık? Herhangi bir hile veya kurnazlığa başvurmadık. Google’a kendimizi ciddi bir site olarak gösterdik, sitemizin belirli bir alana yönelik olduğunu hissettirdik, başka sitelerden kopyala – yapıştır yapmadığımızı kendi emeğimizle sitemizi doldurduğumuzu gösterdik, sitemizin tamamen legal içerikten oluştuğunu gösterdik, sitemize emek verdiğimizi gösterdik, sitemizin sürekli güncelleneceğini hissettirdik. Son olarak ise Adsense’yi hak ettiğimizi hissettirdik, gösterdik, ispatladık. Sonuç olarak tamamen doğal yollardan Adsense hesabı aldık.
 
Benzer konular Forum Tarih
Kurtbeyi Adsense 0 378

Benzer konular

Storm

Forum Üyesi
Katılım
23 Eylül 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Takım
Fatih Karagümrük
Paylaşım için teşekkürler, keyifli forumlar.
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter