𝐃𝐮𝐲𝐮𝐫𝐮 🔉Harbimekan Forumu 100.000 Mesajı Aştı

yusufibrahim

Forum Üyesi
Katılım
17 Ocak 2022
Mesajlar
2
Tepkime puanı
1
Konum
Hatay, Reyhanlı
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
KonyaSpor
Tebrikler. Bizlere eski Forum kültürü ve havasını yaşantınız. Umarım en kısa zamanda 1.000.000. mesajı da görürsünüz. Değişim konusu da gerçekten önemli bir nokta bence değişim insan olmanınq doğasında var yeterli doğrularda değişmeyelim. Teşekkürler.
 

Yunus344

Forum Üyesi
Katılım
22 Ocak 2022
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Konum
Kocaeli
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Tarafsız
Bu forumun 100.000 mesaja ulaşması beni sevindirdi. Uzun zamandır takip ettiğim bir forum sitesi. Bu yazıyı yazmak için üyelik oluşturdum. Daha iyi başarılarda daha yükseklerde görmek ümidiyle. Nice 100.000 lere
 

Erenler

Forum Üyesi
Katılım
17 Ocak 2020
Mesajlar
370
Tepkime puanı
2
Maşallah ne güzel bir tablodur bu.
Harbimekan forumumuz en iyiyi, en güzeli hak ediyor.
 

Emre Esmer

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
10 Nisan 2019
Mesajlar
6,429
Tepkime puanı
9
Yaş
32
Konum
istanbul
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Beşiktaş
Kıymetli üyelerimiz ile birlikte emin adımlarla en güzel günlere gidiyoruz.
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Happy Kids Say The Darndest Things GIF by CBS
 

ÜstaD

Harbi Üye
Özel Üye
Forum Üyesi
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
28,417
Tepkime puanı
21
Konum
İstanbul
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Tarafsız
Sayın adminim size böyle bir forumu kurduğunuz için teşekkür ediyorum ve sizin huzurunuzda tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.
 

aDm

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
5,834
Tepkime puanı
0
Takım
KayseriSpor
Emeği geçen herkesin emeğine, yüreğine sağlık.
 

isil.aydogan

Bayan Üye
Forum Üyesi
Katılım
25 Ocak 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Konum
Bursa
Cinsiyet
  1. Bayan
Takım
Galatasaray
100.000 Mesaj Kutlaması

Ekli dosyayı görüntüle 77

Teknolojiyi yakından takip etmenin haklı gururunu yaşayan Harbimekan Genel Forum Sitesi 100.000 mesaja ulaştı!

50.000 den fazla konu içeriği, 1000’den fazla üyesi ile her gün yeni dostlar kazanan Harbimekan’da 100.000’nci mesaj görüldü.

Harbi Mekan’da Neler Oluyor?

Her ne kadar forum kültürü eskisi gibi devam etmese de, Harbimekan forumumuz da yeniliklere hız kesmeden devam ediyoruz. Teknolojinin imkanlarından yararlanarak öne çıkan forumumuza bas konuş özelliği eklendi. Artık uzun uzadıya yazmak için vakit kaybetmek yerine sesinizle mesajlar atabiliyorsunuz. Bu özellik sayesinde her an ve her yerde konuşarak Harbimekan’da ki konulara yorum atabiliyorsunuz.

Teknolojiyi takiplemekten vazgeçmiyoruz.
Artık hayatımızın ve hislerimizin bir parçası olan GİF’leri siz değerli üyelerimizle buluşturduk. Sayısız ve birbirinden farklı özgün GİF içeriklerine ulaşabilirsiniz. GİF’lerle mesaj ve sohbet içeriklerinde kendinizi en iyi şekilde ifade edebilmenizi, aynı zamanda da mesajlarınıza gelecek renkleri sevmenizi ümit ediyoruz.

Değişiyoruz - Gelişiyoruz - Büyüyoruz.
Harbimekan 100.000’nci mesaja ulaşırken sizler için yeniliklere aynı hızla devam ediyoruz. Forumumuzda ilk açılışımızdan sonra uzun bir süre Vbulletin 3.8.4 sistemini kullanıyorduk. Hiç geçiş yapacağımı düşünmüyordum lakin gerek mobil zorluk, gerekse google optimizasyonu açısından daha uygun bir altyapı sistemi için Vbulettin sistemin`den Xenforo’ya geçiş yaptık. Tema ve Mobil responsive başarısı yönünden ön plana çıkan Xenforo sayesinde kullanımda işlevselliği arttırdık, index hızımızı yükselttik.

Harbimekan Genel Forum Sitesinde her gün yeni içeriklerin sizlerle olması çok önemli. Bu amaçla forumumuz her gün yenilenip büyüyor. Her yeni gün, yeni konular açılıyor. Sizlerle beraber forum da yeni bir güne başlıyor. Yeni konular için yeni yorumlar, yeni dostluklar, yeni paylaşımlar, yeni fikir alışverişleri kendiliğinden devam ediyor ve asla duraksamadan akış sağlanıyor.

Sürekli olarak kendimizi geliştirmeye devam ettiğimiz bu süreçte, kendi ruhunuzu ve düşüncelerinizi besleyen sohbetlerin daha çok olmasını ümit ediyor, bütün üyelere, bütün çalışma arkadaşlarıma, bütün takıma kısacası bütün aileme teşekkür ediyorum.
Yeni geldim iyi ki gelmişim. Çok tebrik ediyorum gerçekten. İçeriklerinize bayıldım. Anasayfama ekledim sitenizi bol bol girip vakit gecirebilecegim kaliteli dolu dolu bir forum.
 

Ahmet cankesen

Forum Üyesi
Katılım
25 Ocak 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
1
Konum
Gazintep
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Fenerbahçe
100.000. Mesaji almaniza çok sevindim buralara gelmek kolay değil inş binleri değil milyonlaei gorursunuz tüm emeği geçen arkdaşlari cani gonulden kutlarim
 

Yuushsbd

Forum Üyesi
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Konum
Ankara
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
HataySpor
Yaklaşık bir aydır harbi mekan uygulamasındayım her türlü içerik blog makale hespini görebiliyorum haberdar olmadığım haberleri bile tak diye gösteriyor teşekkürler harbi mekan ailesi sizlerle olmaktan gurur duyuyorum
 

Charismax

Premium Üye
Katılım
24 Mayıs 2021
Mesajlar
38
Tepkime puanı
12
Yaş
35
Takım
Galatasaray
Bende bi teknik bilgi sızdırıyim hazır gelmişken .. bu sitenin seo olayı alfabetiklerde küçük harfleri çekiyor kafalıyor yakalıyor bilginiz olsun 😍 eskiden baş harfi büyük olsun yazdıklarınızın diye kurallar vardı 2007'lerde 😂
He 100.000 yorumda az değil 100.000 alfabetik bölsek milyon kelime milyar harfe denk gelir.. Kimse benden geveze olamazda işte takılma oranı benim düşünce gevezeliği kaptırıyorum 😒.. bu site açık kalsın hep alır başını gider klasiklerede girer.. forumlar bitti evet ama her zaman eskiye rabet vardır olacaktırdı.. forumları bilmeyenler bile birgün buraları yeni birşey diye keşfedecek..
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş