Meksika sınırında

Lima

Harbi Üye
Bayan Üye
Forum Üyesi
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
7,430
Tepkime puanı
9
Cinsiyet
  1. Bayan
Ah, Nicotina, ne film ama. Nicotina isimli bu Meksika yapımı filmde neler olmuyor ki, gençler, ihtiyarlar birbirlerine giriyor, nikotin uğruna Ya Rab, ne canlar gidiyor. Hızlı, tempolu, çoşkulu bu filmi izlerken her an şaşkınlık yaşayacaksınız!


 

SiyahLi

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
3,477
Tepkime puanı
8
Takım
Beşiktaş
Paylaşım için teşekkürler
 

Esrak22

Forum Üyesi
Katılım
13 Haziran 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Takım
Tarafsız
seyri eğlenceli ve keyifli bi film. ben çok beğendim. snatch ve pulp fiction karışımı ilginç bi film. bu tarz mesajlar içeren çok az film var. filmin nerdeyse \" sigara için içmezseniz darılırız \" gibi alaycı bi duruşu var. ben çok çok beğendim. herşeyin para olmadığını söyleyen düşük bütçeli ve bence kaliteli bi film. seyredin pişman olmazsınız.
 

FaCia

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
25 Eylül 2021
Mesajlar
1,121
Tepkime puanı
1
Takım
Çaykur RizeSpor
paylaşım için teşekkürler
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter