Rüyada Kaban Görmek

Merve Keskin

Bayan Üye
Forum Üyesi
Katılım
25 Aralık 2021
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Konum
İstanbul
Cinsiyet
  1. Bayan
Takım
Galatasaray
Selam bugün rüyamda kahverengi kaban gördüm ve hemen araştırdım bunu hemen size de anlamını söylemek istedim istedim.
"Rüyada Kaban Görmek
Rüyada kaban görmek, rüyayı gören kişi için seyahat yapacağına ve sonu hayırlı olacak, rüya sahibinin kazançlı çıkacağı bir yolculuğa çıkacağına işaret eder. Rüyasında üzerine bir kaban giymiş olduğunu görmek, ferah bir kazanca ve rüyayı gören kimsenin mutlu olacağı anlamına gelir.

Bir rivayete göre rüyada kaban giymek, beklenmeyen bir yerden bir menfaat göreceğine delalet eder. Rüyanızda yeni bir kaban aldığınızı veya giydiğinizi görmeniz, hasta iseniz iyileşeceğinize yorulur. Rüyanızda eskimiş bir kaban giymek, işlerinizin bozularak, geçim darlığına düşeceğinize delalet eder.

Bir başka tabire göre de: kaban görmek, memur için makam, tüccar için kazanç, fakir için refah, köylü için bereket, halk için ucuzluk ile tabir edilir.

Derler ki kaban görülmesi, uzun ömre işarettir. Rüyada üzerinizde kaban olması, zenginliğe, ev halkının mutluluğuna veya evlenilecek kimseye işarettir.

Renkli ve desenli kaban; eşini seven biri olmaya işarettir. Pamuk dokunmuş kaban, din güzelliğine; yün kaban, zenginlik ve asalete işarettir.

Rüyada kaban görmek, rütbeli subaya, bir şeyden çekinen kimse için güvene işaret eder.

Yazın kaban giydiğini görmek, eşi yüzünden üzüntü yaşamaya, eşinin bir sıkıntıyla karşılaşmasına işarettir. Yaz mevsiminde, ilkbaharda yahut sıcak havada kaban giymek, borç, hastalık, hapis veya maddi durumun bozulmasından dolayı üzüntü ve kedere düşmeye işarettir.

Bazen rüyanızda kaba kumaştan bir kaban giydiğinizi görmeniz, üzerine zırh giyerek savaşmaya veya zırhlı bir birlikte görev almaya işarettir."
Kaynak: diyadinnet
rüyanın anlamı kabanın şekline göre değişiyormuş ne garip. Keşke ekose kaban da olsaydı çünkü bu aralar aklımızda çıkmıyor eminim rüyalarınıza da giriyordur :) :)
 

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter