Twitter Video Açma Hatası ve Çözümü

Faruk

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
8,797
Tepkime puanı
25
Twitter video açılmıyor hatası yaşıyorsanız işte çözüm bu yazıda. Twitter, gündemi aktif olarak takip edebileceğiniz oldukça kullanışlı bir sosyal medya uygulaması. Yüz milyarlarca kullanıcıya sahip uygulamada yaşanan sorunlar yok denecek kadar az. Ancak bazı durumlarda çeşitli sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bu sorunlardan bir tanesi video siyah ekran sorunu. Özellikle bilgisayar üzerinden yaşanan bu sorunun çözümü aslında oldukça basit. Eğer video izleyemiyorum veya bilgisayar video oynatmıyor gibi sorunlarla karşılaşıyorsanız aşağıda anlattığımız yöntemleri uygulayarak bu tarz sorunları kolayca çözümleyebilirsiniz.

Bilgisayarım Videoları Açmıyor Ne Yapmalıyım?
Bilgisayar üzerinden twitter video açılmıyor sorunuyla karşı karşıyaysanız yüksek ihtimalle tarayıcınız üzerinde reklam engelleme uygulayıcısı kuruludur. Bu gibi durumlarda yapmanız gereken reklam engelleyiciyi kapatmak. Reklam engelleyici kapattığınız takdirde video siyah ekran hata sorun ortadan kalkmış olacaktır. Reklam engellemek uygulamasını kapatmak için aşağıdaki adımları sırasıyla izlemeniz yeterli.
  • İnternet tarayıcınıza giriş sağlayın.
  • Tarayıcı ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta şeklindeki simgeye tıklayın.
  • Açılan menü seçenekleri arasından Yardım sekmesine tıklayın.
  • Yeni açılan ekran üzerinde Google Chrome hakkında yazılı bir seçenek mevcut durumda. Bu seçeneğe tıklayın.
  • Açılan pencerenin sol tarafında uzantılar yazan sekmeye tıklayın.
  • Karşınıza çeşitli programların mevcut olduğu bir sayfa açılacak. Kullanmakta olduğunuz reklam engelleme uygulamasını kaldırın.
Twitter hesabınıza giriş yapıp video izlemeyi deneyin. Adımları uygulamanıza rağmen hala video izleyemiyorum diyorsanız tarayıcınızı güncelleyerek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Reklam Engelleme Uygulamasını Kaldırmadan Video Sorunu Çözme
Eğer uygulamalar üzerinden çıkan reklamları görmek istemiyor ve reklam engelleme uygulamasını silmek istemiyorsanız reklam engelleyiciyi kaldırmadan da sorunu çözebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken aşağıda bahsettiğimiz adımları uygulamak.
  • Kullandığınız internet tarayıcısına erişim sağlayın.
  • Sağ üst tarafta bulunan üç nokta şeklindeki simgeye tıklayın.
  • Açılan menü seçenekleri içerisinden uzantılar kısmına tıklayın.
  • Tarayıcınız üzerinde kurulu programların olduğu bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu programlar arasından kullanmakta olduğunuz reklam engelleme uygulamasının alt kısmında bulunan ayrıntılar seçeneğine tıklayın.
  • Açılan sayfada site erişimi başlığı altında bulunan üç seçenek arasından tıkladığında yazan seçeneği işaretleyin.
Bu adımları uyguladığınızda giriş yaptığınız her site için reklam engelleyiciyi aktif etmek için bildirim alacaksınız. Twitter’a giriş yaptığınızda gelen bildirimi engellediğinizde video hata sorunundan kurtulmuş olacaksınız.

Mobil Cihazlar Üzerinden Video Sorununu Çözme
Mobil Android video açılmıyor
sorunuyla karşı karşıyaysanız Twitter uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin. Eğer Twitter uygulaması güncel durumda değilse güncelleyin. Güncelleme işlemini gerçekleştirdiğiniz halde video siyah ekran sorunu hala devam ediyorsa uygulamayı silin ve Google Play üzerinden tekrar indirin.

Iphone video izleyemiyorum diyorsanız android cihazlarda uygulanan yöntemin aynısı Iphone cihazınız üzerinden de deneyin. Güncelleme yapmanıza rağmen video açılmıyor ise uygulamayı silin ve tekrar telefonunuza indirerek deneyin.
 

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş