Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper Hakkında Suç Duyurusu

IMG_20200811_152430.jpeg

Eğitim-İş Sendikası, Rektörü Bedriye Tunçsiper ve Genel Sekreter Dilek Karaman hakkında suç duyurusunda bulundu. Sendika yöneticileri, mobbing ve sendikal faaliyetlerin engellenmesi nedeniyle suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

İstifaya Zorlama, Yargı Kararlarının Uygulanmaması İddiaları​


Eğitim-İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Eğitim-İş olarak İzmir Demokrasi Üniversitesinde üyelerimize yönelik baskı, yargı kararlarının uygulanmaması, istifaya zorlama, keyfi görevlendirme, mobbing ve sendikal faaliyetlerin engellenmesi nedeniyle Rektör Bedriye Tunçsiper ve Genel Sekreter Dilek Karaman hakkında suç duyurusunda bulunduk. Üniversitelerdeki her türlü keyfi ve hukuksuz durumda, üyemiz olsun olmasın, bütün eğitim çalışanlarının yanında olacağız. Türkiye’deki her bir üniversitedeki baskılardan, dayatmalardan, hukuksuzluklardan haberdarız. Eğitim-İş, üyesi olsun olmasın, hakkı yenen baskıya uğrayan tüm üniversite çalışanlarının yanındadır. Üniversiteler özgürleşene kadar, üniversiteler demokratikleşene kadar, üniversiteler gerçekten bilim yuvaları olana kadar ve bu ülkenin aydınlık yüzü olana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” denildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş